Storbytur.no Reiseguider Hoteller Pakkereiser Leiebiler Flybilletter Reisemagasin
Storbytur.no - Guider til din storbyferie München
Storbyferie » München » Hotell München

Hotell i München

— søk og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Booking.com

Bo godt i München

Hotell München

Finn hotell i München i ulike prisklasser. Sjekk priser og lokalisering, og finn alt fra billige hoteller til luksushoteller. For å finne gode tilbud på hotell kan det lønne seg å sjekke priser blant de mer enn 317 hotellene som finnes i München. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Den bayerske hovedstaden er blant annet kjent for sin arkitektur og den berømte oktoberfesten. I tillegg finner du et svært kunst- og kulturtilbud, gode shoppingmuligheter og et yrende uteliv. Finn gjerne overnattingsalternativer i nærheten av steder du ønsker å tilbringe mye av tiden, som for eksempel ved Marienplatz eller nær Theresienwiese hvor oktoberfesten foregår.

München: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i München kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den aktuelle perioden, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller fasiliteter.
  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Münchens ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2018
Følg oss på Facebook