Storbytur.no - Guider til din storbyferie London
Storbyferie » London » Musikaler og teater

Musikaler og teater i London

12. august 2014

Finn informasjon og bestill billetter til musikaler og teater i London. Her finner du en oversikt populære teateroppsetninger og musikaler.

Wicked Wicked: En enestående teateropplevelse i London. Atmosfæren i salen og handlingen på scenen er fenomenal. Det er dermed ikke så rart at etter stykket ble satt opp for ti år siden, drar det fremdeles omtrent fulle hus hver kveld.

Wicked er historien om begivenheter i livet til unge Elphaba, den onde heksen i vest, og Glinda, den gode heksen i nord – og hvilken overraskende historie som utspiller seg. Oppsetningen, som er basert på Trollmannen fra Oz, får deg til å tenke igjennom det gode og det ondes natur. Og kanskje du ender opp med å heie på den onde heksen.
Mer informasjon og billettbestilling

Thriller – Live Thriller – Live: Du kjenner allerede til Michael Jackson, så dette showet kaster ikke bort tiden din med å fortelle deg om kongen av moonwalk. Thriller – Live gir deg i stedet det du kom for – nemlig den fantastiske musikken.

Her får du sang etter sang fra hans karriere, fra tiden i The Jackson 5 til hans enestående solokarriere. Og dansenumrene på scenen er som å se musikkvideoene live.

Mer informasjon og billettbestilling

The Book of Mormon The Book of Mormon: The Book of Mormon er en stor hit av en Broadway-musikal, som nå gjentar sin suksess i London.

The Book of Mormon forteller historien om to ærlige, unge Mormoner-misjonærer, som er sendt til en liten by i Uganda for å spre sitt budskap. Der får de et voldsomt kultursjokk, og ender etter hvert opp i konflikt med en tyrannisk krigsherre.
Mer informasjon og billettbestilling

The Lion King The Lion King: Historien og sangene om løveungen Simba og løvenes konge er kjent blant millioner. Om du tror det er vanskelig å gjøre fortellingen bedre enn den klassiske Disney-filmen, tro om igjen. Selv filmmagien kan ikke slå løvenes konge når han inntar scenen med sine brøl.

Du blir trollbundet helt fra starten av når skuespillerne i sine fargerike kostymer passerer gjennom salen til Elton Johns "Circle of Life" .
Mer informasjon og billettbestilling

The Commitments The Commitments: Først var The Commitments en bestselgende roman. Deretter en filmsuksess som førte til bandets gjennombrudd. Nå er Roddy Doyles klassiske historie om en broket gjeng av irske ungdommer, som finner redningen i soulmusikk, kommet til scenen for første gang.

The Commitments er det flotteste soulbandet som noen gang har kommet fra Dublin. Det lille musikkensemblets morsomme og gripende reise starter med to fattige medlemmer av et synthband, som spiller sin musikk i et butikkvindu til uinteresserte forbipasserende.
Mer informasjon og billettbestilling

The Woman in Black The Woman in Black: Har du noen gang sittet ved peisen og fortalt spøkelseshistorier, for så å hoppe i stolen av en mystisk lyd eller av at rommet plutselig blir kjøligere? Det er følelsen du får av å se The Woman in Black.

Teaterstykker som starter med melding om en begravelse har liten sjanse til å ende godt, og din bange anelse blir snart en realitet. I teaterstykket følger du advokatfullmektigen Arthur Kipps til det mystiske huset Eel Marsh. Der får han øye på en merkelig svartkledd kvinne, men ingen vil fortelle hvem hun er – eller i det hele tatt innrømme at hun er der.
Mer informasjon og billettbestilling

Phantom of the Opera Phantom of the Opera: Høy gåsehudfaktor. Dét er en av grunnene til at The Phantom of the Opera er en av vår tids største suksesser, der begeistrete publikummere stadig kommer tilbake til en fantastisk opplevelse.

Under operahuset i Paris bor en mystisk, utkledd person. Skikkelsen, skjult fra virkeligheten, er et fryktet og hevnlystent spøkelse. Menn skjelver i buksene om noen bare hvisker navnet Operafantomet.
Mer informasjon og billettbestilling

Charlie and The Chocolate Factory Charlie and The Chocolate Factory: En skikkelig godbit. Boken om Charlie har vært mange unges favorittbok i mer enn et halvt århundre. Nå er Roald Dahls smakfulle historie om unge Charlie Bucket og den mystiske sjokoladekonditoren Willy Wonka en flunkende ny musikal på Londons West End.

Willy Wonka, den eksentriske eieren av verdens beste sjokoladefabrikk, har bestemt seg for å åpne fabrikkdørene i en hel dag for fem heldige barn og deres foreldre. Den fattige og rettskafne gutten Charlie Bucket bor i et lite hus med moren, faren og sine besteforeldre. Mot alle odds finner han en av gullbillettene som gir adgang til denne opplevelsesrike dagen hos Willy Wonka.
Mer informasjon og billettbestilling

Mamma Mia! Mamma Mia!: Ta del i den ultimate feel-good-festen når Mamma Mia! feirer femten år som verdens mest solfylte og oppfriskende musikal.

Om du kun har sett filmen, så har du mye godt i vente når du ser, og ikke minst deltar i denne fabelaktige musikalen.
Mer informasjon og billettbestilling


Miss Saigon Miss Saigon: Fra skaperne av Les Misérables kommer en etterlengtet og oppfrisket versjon av Miss Saigon, en episk kjærlighetshistorie om en amerikansk soldats forhold til en vietnamesisk barpike i slutten av Vietnamkrigen.

I de siste dager av USAs tilbaketrekking av styrkene fra Vietnam, får Chris en gave via en medsoldat fra barpiken Kim, som han har tilbrakt en natt med. En natt som kommer til å forandre livene deres for alltid.

Cameron Mackintosh sin kritikerroste nye produksjon på Londons West End har allerede rukket å sette salgsrekorder.
Mer informasjon og billettbestilling
Annonse
Søk etter hoteller
— og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2020
Følg oss på Facebook