Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Magasin
Hjem » Reisemagasin » Tre nye luksushoteller i London siste tre år

Tre nye luksushoteller i London siste tre år

Big Ben & House of Parliament– Foto: Gaute NordvikBig Ben & House of Parliament
Tekst og foto: Gaute Nordvik
Publisert: Fredag, 13. november 2015

London er en favoritt blant storbyreisende nordmenn. Metropolen har det meste av hva du kan forvente å finne i en storby: utømmelige shoppingmuligheter, et yrende uteliv, restauranter for enhver smak, attraksjoner i fleng og et stort aktivitetstilbud.

Det åpnes en rekke hoteller i London hvert år, og her ser vi på fire- og femstjerners hoteller som har åpnet i løpet av de siste tre årene.

Hotel Xenia

Hotel Xenia åpnet dørene i mai 2013 og er et firestjerners luksushotell med en sentral plassering kun en kort spasertur fra Naturhistorisk museum og shopping på Knightsbridge. Hotellet med 99 rom har to stilfulle barer, en flott urtehage, fasiliteter for møter og lokaler for selskapeligheter.

Adresse: 160 Cromwell Road, London SW5 OTL
Web: https://hotelxenia.co.uk/

The London EDITION

The London EDITION er et luksusriøst boutique-hotell i Soho. Hotellet som tidligere het Berners Hotel in Fitzrovia, ble i 2010 kjøpt av Marriot-kjeden. Etter omfattende oppussing og nyskapende løsninger, fikk hotellet nytt navn og ble gjenåpnet i 2013, etter å ha vært stengt siden 2006. Det nye femstjerners hotellet kan by sine gjester på et fantastisk overnattingsopphold der gode matopplevelser, moderne service og underholdning for gjestene har vært viktige stikkord i utformingen av lokalene. Blandingen av gammelt og nytt er gjort på sofistikert vis i dette landemerket av en bygning.

The London EDITION har 173 rom, to barer, restaurant, møterom, egen dansesal og treningssenter.

Adresse: 10 Berners Street London W1T 3NP
Web: https://www.editionhotels.com/london

Shangri-La Hotel at The Shard

Shangri-La Hotel at The Shard ble åpnet i 2014, og kan by sine gjester på en fantastisk utsikt over London. Shangri-La har 195 hotellrom fra 34. til 52. etasje i den kjente skyskraperen The Shard som ligger like ved London Bridge, i bydelen Southwark.

Den fantastiske utsikten fra hotellrommene kom i medias søkelys rett etter åpningen, fordi rommene også hadde en fantastisk innsikt, noe gjestene etter hvert ble oppmerksom på. Problemet ble hurtig løst ved å installere persienner.

På hotellet kan du nyte livet i luksuriøse omgivelser. Ta for eksempel turen til 52. etasje for en spabehandling i Europas første CHI-spa som tilbyr kinesiske- og himalayanske healing-metoder, eller besøk den høyest beliggende baren i London i samme etasje. Ellers finner du her det aller meste, blant annet svømmebasseng, sauna og treningsrom.

Adresse: 31 St Thomas Street, London, SE1 9QU
Web: https://www.shangri-la.com/london/shangrila/

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2020
Følg oss på Facebook