Storbytur.no - Guider til din storbyferie Basel
Storbyferie » Basel
Søk etter hotell i Basel
— og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Basel

Basler Münster i Basel – Foto: Gaute NordvikBasler Münster
Foto: Gaute Nordvik

Basel er ikke et typisk mål nordmenn legger sin storbyferie til og prisnivået i storbyen er en del høyere enn for andre mer populære feriemål, men byen har mye å by på.

Dagens tilbud og anbefalte hoteller i Basel

Sjekk ut gode tilbud og anbefalte hoteller og finn ditt drømmehotell i den sveitsiske storbyen.

Noe av det som gjør Basel til et spennende storbymål er byens flotte blanding av eldre og moderne arkitektur, de mange kunstmuseene og ikke minst karnevalet som sies å være vel så bra som i Rio de Janeiro og i Venezia.

Basel er delt i to av elven Rhinen, og byen er derfor kjent for sine mange broer. Byen ligger nordvest i Sveits og grenser mot Frankrike og Tyskland. Basel er tredje største by i Sveits, og byen har med forsteder vel åtte hundre og tretti tusen innbyggere.

Kunstmuseum Basel – Foto: Gaute NordvikKunstmuseum Basel
Foto: Gaute Nordvik

Basel er kjent for sine museer som Museum Jean Tinguely og Kunstmuseum Basel, men byen har i tillegg spennende attraksjoner som kirkene Basler Münster og Elisabethenkirche og ikke minst markedsplassen med det flotte røde rådhuset.

Oversikt: Severdigheter i Basel

Oversikt: Museer i Basel

Antikenmuseum Basel und Sammlung Ludwig Antikenmuseum Basel und Sammlung Ludwig – Foto: Gaute NordvikMuseet stiller ut objekter fra sivilisasjoner så langt tilbake som fire årtusener før Kristus.

Basel Rathaus
Basel Rathaus – Foto: Gaute NordvikRådhuset er en flott rød sandsteinsbygning med mange vakre detaljer både utvendig og innvendig. Rådhuset ligger i sentrum og har en fremtredende plass ved torget i den sveitsiske storbyen.

Basler Münster
Basler Münster i Basel – Foto: Gaute NordvikBasler Münster som er godt synlig fra store deler av Basel, er et av de største landemerkene i den sveitsiske storbyen.


Elisabethkirken
Elisabethkirken i Basel – Foto: Gaute NordvikElisabethkirken (Elisabethenkirche) er en vakker kirke i sentrum av byen. Kirken er den mest betydningsfulle i nygotisk stil i Sveits, og den mest kjente sveitsiske bygningen med denne arkitekturen.

Alt fra rimelig overnatting til luksus blant utvalget av hoteller i Basel. I guiden finner du også muligheter for bestilling av pakkereise, flybilletter og leiebil.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006—2017