Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Aarhus » Hotell

Hotell Aarhus

Annonse

Søk hotell

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Bo godt i Aarhus

Finn hotell i Aarhus og sjekk priser og lokalisering blant hotellene som finnes i den danske storbyen. Velg mellom alt fra billige hoteller til luksushoteller for din overnatting i Aarhus. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Hotell Aarhus
Aarhus har også en rekke gode muligheter for shopping. Du kan handle i gågaten Strøget, Aarhus’ svar på shoppinggaten med samme navn i København, eller kanskje Latinerkvarteret kan være mer spennende med sine mange produkter som er lokalt produsert.
Storbytur.no

Aarhus: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Aarhus kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den aktuelle perioden, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller fasiliteter.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Aarhuss ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Noen hotellnære attraksjoner

ARoS Aarhus Kunstmuseum betegner seg selv som et bilde- og opplevelseshus for barn og voksne.

Århus Domkirke er en vakker kirke i sentrum av Aarhus. Katedralen som er viet til helgenen Sankt Clemens, er den lengste og høyeste kirken i Danmark med sin lengde på nittitre meter og høyde på nittiseks meter.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook