Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Bergen » Hotell

Hotell Bergen

Annonse

Søk hotell

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Bo godt i Bergen

Finn hotell i Bergen og sjekk priser og lokalisering blant hotellene som finnes i den norske storbyen. Velg mellom alt fra billige hoteller til luksushoteller for din overnatting i Bergen. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Hotell Bergen
Bergen har siden grunnleggelsen i 1070 vært en pulserende og spennende by. De syv fjell og vakker natur, en flott innseiling som avsluttes av den verdenskjente Bryggen, den pittoreske trehusbebyggelsen og den bergenske folkesjelen har gjennom tidene gitt både tilreisende og fastboende varige inntrykk og flotte opplevelser.
Storbytur.no

Bergen: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Bergen kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den aktuelle perioden, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller fasiliteter.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Bergens ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Noen hotellnære attraksjoner

Bryggen er en av de viktigste severdighetene i Bergen. Bryggen blir også omtalt som Hansabryggen og Tyskebryggen, og er en viktig del av Bergens historie som deltaker i den Hanseatiske liga.

Fløibanen og Fløyen er en av de største turistattraksjonene i Bergen. Den skinnegående kabelbanen som er den eneste i sitt slag i Skandinavia, er også et populært transportmiddel for bergensere.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook