Storbytur.no - Guider til din storbyferie Bergen
Annonse

Hotell i Bergen

— søk og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Annonse
Booking.com

Bo godt i Bergen

Finn hotell i Bergen i ulike prisklasser. Sjekk priser og lokalisering, og finn overnatting i vestlandshovedstaden i dag. Her finner du alt fra billige hoteller til firestjerners luksushoteller. Sjekk prisene blant de 40 hotellene som finnes i Bergen. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Bergen har siden grunnleggelsen i 1070 vært en pulserende og spennende by.
Storbytur.no
Hotell Bergen

Den vestlandske hovedstaden byr på underholdning, muligheter for shopping og en rekke museer og attraksjoner. La gjerne ditt overnattingsvalg ligge nær de aktuelle steder du ønsker å tilbringe tid. Hva med Bryggen sentralt i Bergen eller nær andre steder i sentrum som Torvallmenningen og Fisketorget.

Bergen: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Bergen kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den perioden du skal besøke Bergen, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller på fasiliteter du ønsker.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Bergens ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.
  • Hotellnære attraksjoner og deler av den vestlandske hovedstaden med et bra tilbud av hoteller

    Bryggen blir også omtalt som Hansabryggen og Tyskebryggen, og er en viktig del av Bergens historie som deltaker i den Hanseatiske liga.

    Fløibanen er en skinnegående kabelbane. Den er den eneste i sitt slag i Skandinavia og et populært transportmiddel for både turister og bergensere.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2019
Følg oss på Facebook