Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Bonn » Hotell

Hotell Bonn

Annonse

Søk hotell

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Bo godt i Bonn

Finn hotell i Bonn og sjekk priser og lokalisering blant hotellene som finnes i den tyske storbyen. Velg mellom alt fra billige hoteller til luksushoteller for din overnatting i Bonn. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Hotell Bonn
Bonn ligger ved elven Rhinen vel tre mil sør for Köln. Storbyen er blant annet kjent som fødeby for Ludwig van Beethoven og for å ha vært hovedstad i etterkrigstidens Vest-Tyskland frem til Berlin igjen tok over som hovedstad for et samlet Tyskland.
Storbytur.no

Bonn: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Bonn kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den aktuelle perioden, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller fasiliteter.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Bonns ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Noen hotellnære attraksjoner

Haus der Geschichte er et samtidsmuseum i Bonn. Museet som er blant de mest populære i Tyskland, har permanente utstillinger som viser historien fra andre verdenskrigs slutt frem til i dag.

Das Bonner Münster ligger vakkert til ved Münsterplassen i sentrum av Bonn. Kirken som er en av de eldste i Tyskland, ble oppført i løpet av de to første århundrene i forrige årtusen.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook