Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Helsingfors » Hotell

Hotell Helsingfors

Annonse

Søk hotell

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Bo godt i Helsingfors

Finn hotell i Helsingfors og sjekk priser og lokalisering blant hotellene som finnes i den finske hovedstaden. Velg mellom alt fra billige hoteller til luksushoteller for din overnatting i Helsingfors. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Hotell Helsingfors
Det er noe helt eget med Helsingfors. Den finske hovedstaden som ligger flott til i Finskebukta i Østersjøen, er kjent for sine saunaer og designbutikker, nyere arkitektur med moderne uttrykk og ikke minst for å være en sikker og ren by. Med dette i bakhodet er det kanskje ikke så rart at Helsingfors i 2012 ble kåret til verdens beste by å bo i.
Storbytur.no

Helsingfors: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Helsingfors kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den aktuelle perioden, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller fasiliteter.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Helsingforss ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Noen hotellnære attraksjoner

Ateneum er nasjonalgalleriet i Finland og har landets største samling av klassisk kunst.

Helsingfors domkirke er med sin plassering på en liten topp og med en høyde på 62 meter den mest synlige og en av de største attraksjonene i Helsingfors.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook