Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » London » Shopping

Shopping i London

25. februar 2014 (Oppdatert: 28. februar 2014)

Her presenterer vi et utvalg av populære steder for shopping i London. Vi har delt inn i gater, markeder, varehus og noen muligheter litt utenfor London. Nederst finner du et kart hvor gatene er markert med gult, varehusene med rødt, markedene med grønt og shoppinglandsbyene utenfor London med lilla. Zoom inn for bedre oversikt.

Oxford Street
Londons lengste gate for shoppingfrelste. Her finner du et stort utvalg med design- og spesialbutikker og flere store varehus.

Bond Street
Bond Street i Londons West End er en av de store shoppinggatene i den britiske hovedstaden. Her er flere av store internasjonale designmerkene representert med sine butikker. I gaten finner du også en del kunsthandlere og det er her det verdenskjente auksjonshuset Sotheby's ligger.
https://www.bondstreet.co.uk

Jermyn Street
Ligger nær Piccadilly Circus og er en gate med en rekke eksklusive butikker. Populær blant kjendiser.

Kings Road
Her finner du flere kjeder som blant andre Gap og Zara samt varehuset Marks & Spencer.

Regent Street
Handlegaten Regent Street er en gjennomfartsvei og handlegate. Den passerer Piccadilly Circus, og det er i Regent Street du finner Hamleys, en av verdens største leketøysbutikker (Den ligger et lite stykke nordover fra Piccadilly Circus).
www.regentstreetonline.com

Camden Market
Camden Market er et av de store markedene i London som i løpet av sin tretti år lange historie har blitt en av Londons største attraksjoner. Her finner du en god blanding av produkter og lukter fra hele verden. Shop moteklær, håndarbeider, smykker, sko, belter og spis eksotiske retter.
Web: https://www.camden-market.org/

Covent Garden Market
Finn alt fra antikviteter til håndverksprodukter. En god miks av spesialbutikker, kafeer, restauranter og underholdende gateartister gjør Covent Garden til et populært sted å oppholde seg samt for litt shopping.
Web: https://www.coventgardenlondonuk.com/

Alfies Antique Market
Londons største innendørsmarked for antikviteter og vintage klær.
Web: https://www.alfiesantiques.com/

Borough Market
Londons største marked for de med velutviklete smaksløker. Ta deg en vandring i gastronomiske nytelser og avslutt med en lunsj.
Web: https://boroughmarket.org.uk/

Harrods
Harrods er et enormt varemagasin med noe for de aller fleste.
Web: https://www.harrods.com/

Marks & Spencer
Verdensomspennende varehuskjede med et bredt utvalg av klær for menn og kvinner.
Web: https://www.marksandspencer.com/

Selfridges
Selfridges sitt varehus i Oxford Street byr på det aller meste for shoppinghungrige.
Web: https://www.selfridges.com/

Bicester Village
Bicester Village ligger nordøst for London, vel en time med tog. Den lille outletlandsbyen er et eldorado for merkebevisste nordmenn. Merker som Armani, Burberry, Dior med en rekke flere er representert. Muligheten for å gjøre en god handel eller fler er absolutt tilstede. Det er tilrettelagt for dagsturer til Bicester Village hvor man i tillegg til shopping kan nyte flotte inntrykk fra den engelske landsbygden fra togvinduet (tog fra London Marylebone) eller fra buss (Har egen Shopping Express-buss fra London sentrum – bestill billetter på hjemmesiden deres).
Web: https://www.bicestervillage.com

Ashford Designer Outlet
Hos McArthurGlen Designer Outlet Ashford, sørøst for London, kan du finne dine merkeklær til rabatterte priser. Her finner du butikker for designere som Abercrombie & Fitch, Ralph Lauren, Fred Perry og Lacoste. Fra London St. Pancras tar det vel førti minutter med hurtigtog og deretter en fem minutters spasertur til Ashford Designer Outlet.
Web: https://www.mcarthurglen.com/uk/ashford-designer-outlet/en/

Gatene er markert med gult, varehusene med rødt, markedene med grønt og shoppinglandsbyene utenfor London med lilla. Zoom inn for bedre oversikt.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook