Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » München » Hotell

Hotell München

Annonse

Søk hotell

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Bo godt i München

Finn hotell i München og sjekk priser og lokalisering blant hotellene som finnes i den tyske storbyen. Velg mellom alt fra billige hoteller til luksushoteller for din overnatting i München. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Hotell München
Byens motto "München mag dich" eller på norsk "München liker deg" er en av mange sjarmerende trekk med den tyske storbyen, som gjør at du som turist fort føler deg velkommen her.
Storbytur.no

München: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i München kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den aktuelle perioden, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller fasiliteter.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Münchens ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Noen hotellnære attraksjoner

Frauenkirche som er sete for erkebiskopen, er med sin plassering og sine to høye tårn et godt synlig landemerke i München.

Neues Rathaus er et flott rådhus i nygotisk stil i sentrum av München. Hver dag klokken elleve, tolv og fem kan du oppleve rådhusets klokkespill, en populær turistattraksjon i den tyske storbyen.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook