Storbytur.no - Guider til din storbyferie München
Storbyferie » München
Annonse
Søk etter hotell i München
— og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

München

Marienplatz i München - Foto: Gaute NordvikMarienplatz med det nye rådhuset til venstre
Foto: Gaute Nordvik

München er en spennende storby, som blant annet er kjent for sin vakre arkitektur og den årlige oktoberfesten. Byens motto "München mag dich" eller på norsk "München liker deg" er en av mange sjarmerende trekk med den tyske storbyen, som gjør at du som turist fort føler deg velkommen her.

München er i tillegg til å være en populær turistdestinasjon, også en godt likt storby av sine egne innbyggere og blant den tyske befolkningen generelt. I meningsmålinger er byen det mest populære valget om en tysker skulle finne seg et nytt bosted.

Storbyen har mer å by på enn flott arkitektur og oktoberfest, og byens finkultur er viden kjent. I storbyen kan du boltre deg i kunst og kultur, og står ikke tilbake for noen andre tyske byer når det kommer til kvaliteten på sitt tilbud.

Deutsches Museum i München - Foto: Gaute NordvikDeutsches Museum - verdens største tekniskvitenskapelige museum
Foto: Gaute Nordvik

München, som er den tredje største byen i Tyskland etter Berlin og Hamburg, ligger ved elven Isar i den sørlige delen av delstaten Bayern som storbyen også er hovedstad i. Som sentrum for finkulturen i Bayern har byen en rekke spennende museer, kulturelle tilbud og severdigheter som blant annet Deutsches Museum, verdens største tekniskvitenskapelige museum.

Oversikt: Severdigheter i München

Oversikt: Museer i München

Alpemuseet
Alpemuseet i München - Foto: Gaute Nordvik Alpemuseet (Alpines Museum) er et spennende museum som tar for seg ulike temaer og historier fra Alpene. Noen av de mest interessante delene tar for seg Alpine Club og deres alpeekspedisjoner.

Frauenkirche
Frauenkirche i München - Foto: iStockDom zu Unserer Lieben Frau eller Frauenkirche som de aller fleste kaller denne vakre katedralen, ligger i Münchens gamleby.

Neues Rathaus
Neues Rathaus i München - Foto: Gaute Nordvik Neues Rathaus er et flott rådhus i nygotisk stil i sentrum av den tyske storbyen. Hver dag klokken elleve, tolv og fem kan du oppleve rådhusets klokkespill.

Deutsches Museum
Deutsches Museum i München - Foto: Gaute NordvikDeutsches Museum er verdens største tekniskvitenskapelige museum, og det største museet i München.


Alt fra rimelig overnatting til luksus blant utvalget av hoteller i München. I guiden finner du også muligheter for bestilling av pakkereise, flybilletter og leiebil.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2020
Følg oss på Facebook