Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Magasin
Hjem » Reisemagasin » Tre gode hoteller i Roma

Tre gode hoteller i Roma

Colosseum i Roma – Foto: Gaute NordvikColosseum
Tekst og foto: Gaute Nordvik
Publisert: Onsdag, 26. mars 2008

Roma har et enormt utvalg av hoteller og andre overnattingstilbud. Det kan være vanskelig å finne det rette hotellet i denne jungelen, og tre vanlige forhold som besøkende ofte er misfornøyd med er romstørrelse, frokost og støy fra gaten.

Med utgangspunkt i severdigheter, aktiviteter og uteliv, så vil det være naturlig å velge et hotell som ligger nær de stedene man først og fremst ønsker å besøke. Hotellprisene varierer en god del i forhold til når på året du besøker Roma. Har du muligheten til å besøke Roma utenfor de mest hektiske turistperiodene, så kan det være en god del å spare. I vår Roma guide får du tilgang til Booking.com sin søkemotor som gir deg et omfattende utvalg av hoteller i Roma. Det som skiller denne hotellbookingstjenesten fra andre er at du først betaler for oppholdet når du sjekker ut. Når du booker et opphold kan det være fornuftig å lese kommentarene til gjester som har bodd på hotellet tidligere, og dermed styrke ditt beslutningsgrunnlag for valg av hotell.

Hotel Canada - Billig hotell med lett tilgang til hele byen
Dette er et billig hotell i Roma som koster i snitt 128 Euro for ett dobbeltrom. Med sin plassering 500 meter fra Termini-stasjonen, som er Romas hovedjernbanestasjon, har du lett adgang til hele byen samt omliggende områder. Hotel Canada ligger i en elegant og antikk bygning ved Nasjonalbiblioteket i Roma. I området rundt Termini finner du et vell av restauranter og uteliv. Den nærmeste severdigheten er Santa Maria Maggiore, som er en flott kirke viet til Jomfru Maria. Hotellets nettsted

Hotel Alimandi Viale Vaticano - Sjarmerende familiedrevet hotell ved Vatikanet
Hotel Alimandi Viale Vaticano er et sjarmerende familiedrevet hotell med 25 rom, hvorav 3 er suiter. Rommene på hotellet er store og velmøblerte. Dagens første måltid inntar du på hotellets flotte takterrasse. Et dobbeltrom koster gjennomsnittlig 200 Euro.

Hotel Alimandi Viale Vaticano ligger i et av de mer eksklusive områdene i Roma rett ovenfor Vatikanmuseene. Med kort vei til Vatikanet og Peterskirken, restauranter og shopping har hotellet en ideell plassering for de som ønsker et flott opphold i Roma.

Dette er ikke blant de rimeligste alternativene i Roma, men her bor du på et firestjerners hotell som i tillegg til høy standard har et serviceminded personale som kan hjelpe deg med booking av guidete turer, restauranter og taxi. Personale er også behjelpelig med tips og ideer til hva du kan oppleve i Roma.

Hotellet ligger et godt stykke fra det historiske sentrum av Roma. Men du finner både Metro og busstopp like i nærheten, som raskt tar deg til andre spennende deler av byen. Hotellets nettsted

River Chateau - Nær konserter, sportsarrangementer og teaterforestillinger
River Chateau ligger i et rolig boligområde langs Via Flaminia. Dette er et førsteklasses hotell, som gir deg lett adgang til sentrum av Roma, samt ringveien Grande Raccordo Anulare. Hotellet har en elegant atmosfære, der interiøret er verd et ekstra blikk. Det koster i snitt vel 165 Euro for ett dobbeltrom

For de som ønsker å oppleve konserter og teater, så ligger hotellet i nærheten av Auditorium Parco della Musica og Teatro Olimpico. For de mer sportsintereserte kan det kanskje være mer interessant at hotellet ligger nært Stadio Olimpico og Stadio Flaminio. Hotellets nettsted

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2020
Følg oss på Facebook