Storbytur.no - Guider til din storbyferie Roma
Annonse

Hotell i Roma

— søk og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Annonse
Booking.com

Pakk kofferten og reis til Roma

Finn hotell i Roma i ulike prisklasser. Sjekk priser og lokalisering, og finn overnatting i Italias hovedstad i dag. Her finner du alt fra billige hoteller til luksushoteller. For å finne gode tilbud på hotell kan det lønne seg å sjekke priser blant de mer enn 865 hotellene som finnes i Roma. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Alle de historiske attraksjonene og det mangfoldige bylivet venter deg som ønsker en uforglemmelig storbyferie i vakre Roma.
Storbytur.no
Hotell Roma

Roma har historie som fascinerer, og det er kort mellom høydepunktene. Om du for eksempel ikke har besøkt Colosseum tidligere, men kjenner historien til amfiteatret, så vil nok nakkehårene reise seg når du ser byggverket for første gang. Like ved ligger restene Forum Romanum, sentrum for makteliten i Romerriket.

Storbyen inneholder også mye mer enn historiske monumenter. I matveien kan det italienske kjøkken by på annet pizza og pasta, selv om det også hører med. Og maten kan skyldes ned med en god lokal rødvin.

Roma: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Roma kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den perioden du skal besøke Roma, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller på fasiliteter du ønsker.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Romas ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.
  • Hotellnære attraksjoner og deler av Italias hovedstad med et bra tilbud av hoteller

    Trevifontenen er Romas mest berømte fontene og er vel verd et besøk.

    Pantheon er et praktfullt tempel fra keiser Hadrians tid. Tempelet er rikt utsmykket og gravplass for flere italienske konger.

    Campo de’ Fiori er et populært torg som har eksistert siden middelalderen. Opprinnelig kjent for sine blomster, men i dag selges det mer grønnsaker, frukt, fisk og kjøtt.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2019
Følg oss på Facebook