Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Magasin
Hjem » Reisemagasin » Tre nye og spennende hoteller i Berlin i år

Tre nye og spennende hoteller i Berlin i år

Berliner Dom med Fjernsynstårnet i bakgrunnen – Foto: Gaute NordvikBerliner Dom med Fjernsynstårnet i bakgrunnen
Tekst og foto: Gaute Nordvik
Publisert: Torsdag, 6. oktober 2016

Berlin er i skuddet som aldri før blant reisende fra hele verden. Den økende turiststrømmen krever et stadig større hotelltilbud. Her ser vi på tre nye og spennende hoteller som har åpnet dørene i år, som frister til et snarlig besøk.

Hotel Oderberger

Hotel Oderberger åpnet i januar. Hotellet ligger i bygningen til det historiske bybadet Oderberger fra 1902. Det flotte badet og et spaanlegg åpnes for gjestene i midten av oktober. Hotellet kan tilby et opphold i trendy Prenzlauer Berg, like nord for Berlin Mitte. Rommene finnes i ulike typer og prisklasser. I tillegg har hotellet fem suiter og to leiligheter.

Titanic Chaussee Berlin

Titanic Chaussee Berlin åpnet i februar. Det firestjerners hotellet ligger i bydelen Mitte i det sentrale Berlin, nær sentralbanestasjonen og populære Hackescher Markt. Hotellet har hele 389 rom i ulike typer og størrelser. Her finner du også et svært spa- og treningsanlegg fordelt over to etasjer, hvor du kan nyte et bredt velværetilbud (sauna, dampbad, behandlingsrom, tyrkisk bad og et svært innendørsbasseng) samt velutstyrte treningsfasiliteter. Hotellet har også flere restauranter og egen bar.

Hotel Zoe

Hotel Zoe åpnet i mars. Boutiquehotellet ligger på Hackescher Markt i bydelen Mitte. Med sin sentrale beliggenhet er det kort vei til uteliv, shopping, kultur og aktiviteter. Hotellet har en egen takterrasse med flott utsikt mot det velkjente fjernsynstårnet på Alexanderplatz. Hotellet har også en bar som har spesialisert seg på Gin & Tonic.


Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2020
Følg oss på Facebook