Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Berlin » Hotell

Hotell Berlin

Annonse

Søk hotell

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Pakk kofferten og reis til Berlin

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Finn hotell i Berlin og sjekk priser og lokalisering blant hoteller i den tyske hovedstaden. Velg mellom alt fra billige hoteller til luksushoteller for din overnatting i Berlin. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Berlin fremstår i dag som en moderne storby, men med et historisk sus over seg.
Storbytur.no
Hotell Berlin

Den tyske hovedstaden byr på et mangfold av inntrykk og et enormt tilbud av underholdningsmuligheter, shopping, museer og attraksjoner. Legg gjerne din overnatting nær et område du ønsker å tilbringe mye av tiden din. Hva med Mitte, sentrum i det østlige Berlin eller Kurfürstendamm i den vestlige delen av hovedstaden.

Berlin har i de siste årene seilt opp til å bli en av nordmenns aller største storbyfavoritter. Byens store og brede tilbud gjør den attraktiv og spennende. I tillegg er prisnivået behagelig. Du kan spise godt, dra på shopping og bo behagelig på Berlins hoteller uten at det koster skjorten. En flybillett koster heller ikke all verden.

De beste tidene på året å ta turen til hovedstaden er i sommermånedene hvor været lysner og folk trekker ut i parker og gater for å nyte livet. Men ikke glem perioden før jul. Da spretter sjarmerende julemarkeder opp i alle bydelene. Her kan du juleshoppe litt, delta på tivoli-aktiviteter og selvfølgelig slappe av med et glass Glühwein, tyskernes svar på julegløgg.

Berlin: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Berlin kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den aktuelle perioden, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller fasiliteter.
  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Berlins ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Hotellnære attraksjoner

Potsdamer Platz er et eksempel på den omfattende utbygging som foregikk i Berlin i årene etter murens fall.

Brandeburger Tor har opp gjennom historien vært et symbol på seire og nederlag, men har siden 1961 blitt et symbol på byggingen av Berlinmuren og det delte Berlin.

Sjarmerende Nikolaiviertel ligger vakkert til langs elven Spree. Kvartalet er Berlins eldste, og du finner det kun et steinkast unna Alexanderplatz.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook