Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Tallinn » Hotell

Hotell Tallinn

Annonse

Søk hotell

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Bo godt i Tallinn

Finn hotell i Tallinn og sjekk priser og lokalisering blant hotellene som finnes i den estiske hovedstaden. Velg mellom alt fra billige hoteller til luksushoteller for din overnatting i Tallinn. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Hotell Tallinn
Tallinn er blant annet kjent for sin vakre gamleby (Vanalinn) med spennende middelalderarkitektur og sitt komfortable prisnivå.
Storbytur.no

Tallinn: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Tallinn kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den aktuelle perioden, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller fasiliteter.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Tallinns ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Noen hotellnære attraksjoner

Gamlebyen er en kulturskatt som byr på vakker arkitektur, sjarmerende småbutikker og en rekke restauranter og barer. I 1997 ble gamlebyen tatt opp på verdensarvlisten til UNESCO.

Aleksander Nevskij-katedralen er et flott renessansehus i sentrum, og det er en av de mest fotograferte severdighetene i den danske storbyen.ligger flott til på høyden Toompea i gamlebyen i Tallinn. Den russisk-ortodokse kirken fra starten av 1900-tallet er den største av sitt slag i den estiske hovedstaden.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook