Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Amsterdam » Storbyweekend

Storbyweekend til Amsterdam

Amsterdam er en flott storby å dra på weekendtur til. En storbyweekend til den nederlandske storbyen er et deilig avbrekk i hverdagen og byen kan by på det meste innen god mat og drikke, shopping, underholdningstilbud, utesteder og flotte severdigheter.

Anne Frank-huset i Amsterdam - Foto: Gaute Nordvik Anne Frank-huset
Anne Frank-huset i Prinsensgracht 263 i Amsterdam var tilholdsstedet til Anne Frank, og stedet hvor hun skrev sin berømte dagbok.

Damplassen i Amsterdam - Foto: Gaute Nordvik Damplassen
Damplassen er et bytorg i sentrum av Amsterdam. Den berømte plassen er kjent for sine mange begivenheter og flotte bygninger.

Red light district i Amsterdam - Foto: Gaute Nordvik Red light district
Amsterdam Red Light District er kjent for åpenlyst salg av sex, butikker med det meste av erotiske artikler, utstillingsvinduer for prostituerte, bordeller, kinoer med voksenunderholdning, strippeklubber, live shows og en rekke ulike typer museer.

Rijksmuseum i Amsterdam - Foto: Gaute Nordvik Rijksmuseum
Rijksmuseum Amsterdam er det nederlandske nasjonalmuseet. Museet ligger på Museumsplein (Museumsplassen) i Amsterdam, og har en svær samling av eldre kunstverk.

Van Gogh-museet i Amsterdam - Foto: Gaute Nordvik Van Gogh-museet
Van Gogh-museet ligger på Museumplein i Amsterdam, og har verdens største samling av malerier og tegninger av Vincent van Gogh.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook