Storbytur.no - Guider til din storbyferie Barcelona
Annonse

Hotell i Barcelona

— søk og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Annonse
Booking.com

Bo godt i Barcelona

Finn gode tilbud på hotell i Barcelona. Sjekk priser og lokalisering, og finn overnatting i den katalanske hovedstaden i dag. Her finner du alt fra billige hoteller til luksushoteller. For å finne gode tilbud på hotell kan det lønne seg å sjekke priser blant de mer enn 405 hotellene som finnes i Barcelona. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Barcelona er kjent for sin gode mat og mange arkitektoniske perler, der mange av de mest kjente attraksjonene er byggverk av Antoni Gaudí.
Storbytur.no
Hotell Barcelona

Den katalanske hovedstaden har et behagelig middelhavsklima og byr på mange flotte synsinntrykk, der mange flotte og spesielle bygninger av Gaudí er med på å sette preg på byen. Storbyen kan også by på mang en shopping-, mat-, kulturopplevelse. Legg gjerne din overnatting til et område i Barcelona du ønsker å tilbringe mye av tiden din, som for eksempel nær havnen, Sagrada Família eller ved den populære gaten La Rambla.

Barcelona: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Barcelona kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den perioden du skal besøke Barcelona, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller på fasiliteter du ønsker.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Barcelonas ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Hotellnære attraksjoner og deler av den katalanske hovedstaden med et bra tilbud av hoteller

Den spesielle bygningen Casa Milà er tegnet av Antoni Gaudí, og er et kjent landemerke.

Katedralen (Katalansk: Catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia) er en vakker gotisk kirke i sentrum av den katalanske hovedstaden.

Sagrada Família er en unik katedral tegnet av Antoni Gaudí.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2019
Følg oss på Facebook