Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Barcelona » Hotell

Hotell Barcelona

Annonse

Søk hotell

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Bo godt i Barcelona

Finn hotell i Barcelona og sjekk priser og lokalisering blant hotellene som finnes i den spanske storbyen. Velg mellom alt fra billige hoteller til luksushoteller for din overnatting i Barcelona. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Hotell Barcelona
Barcelona er kjent for sin gode mat og mange arkitektoniske perler, der mange av de mest kjente attraksjonene er byggverk av Antoni Gaudí. Gaudí står bak kjente bygninger som Sagrada Família, Casa Milà, Casa Batlló, Parc Güell med flere.
Storbytur.no

Barcelona: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Barcelona kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den aktuelle perioden, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller fasiliteter.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Barcelonas ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Noen hotellnære attraksjoner

Sagrada Família er en unik katedral i sentrum av Barcelona. Den vakre og helt spesielle basilikaen er tegnet av Antoni Gaudí, som står bak en rekke enestående byggverk i Barcelona.

La Rambla er den mest kjente gaten i Barcelona. Det yrende folkelivet sammen med de mange gateartistene, butikkene, restaurantene og kafeene gjør at det alltid er mye liv langs den 1,2 kilometer lange avenyen.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook