Storbytur.no - Guider til din storbyferie Düsseldorf
Storbyferie » Düsseldorf » Severdigheter » Altstadt
Annonse
Søk etter hotell i Düsseldorf
— og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Altstadt

Altstadt er kjent for sine sjarmerende og trange gater – Foto: Gaute NordvikAltstadt er kjent for sine sjarmerende og trange gater – Foto: Gaute Nordvik

Gamlebyen eller Altstadt, som det heter på tysk, er en kvadratkilometer med en rekke underholdnings-, kunst- og kulturtilbud, shoppingmuligheter, restauranter, puber og andre utesteder i sentrum av Düsseldorf.

I gamlebyen finner du flere attraksjoner som blant annet Schlossturm, Altes Rathaus og basilikaen St. Lambertus. Den store mengden utesteder er kanskje den største attraksjonen. Gamlebyen har nærmere tre hundre puber, så for de som liker å hygge seg med noe godt i glasset er det en heller liten sjanse for å komme tørst tilbake til hotellet. Gamlebyen blir ofte omtalt som verdens lengste bar.

Gamlebyens kulturelle tilbud gjenspeiler Düsseldorfs renomme som et internasjonalt senter for kunst og kultur. Her finner du blant annet kunst på Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen og Museum Kunstpalast, et Filmmuseum, operaen Deutsche Oper am Rhein, teatret Düsseldorfer Schauspielhaus og konserthuset Tonhalle.

Schlossturm på Burgplatz – Foto: Gaute Nordvik

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2020
Følg oss på Facebook