Storbytur.no - Guider til din storbyferie Düsseldorf
Storbyferie » Düsseldorf » Storbyweekend

Storbyweekend til Düsseldorf

Düsseldorf er en flott storby å dra på weekendtur til. En storbyweekend til den tyske storbyen er et deilig avbrekk i hverdagen og byen kan by på det meste innen god mat og drikke, shopping, underholdningstilbud, utesteder og flotte severdigheter.

Altes Rathaus – Foto: Gaute Nordvik Altes Rathaus
Altes Rathaus ligger flott til ved markedsplassen i hjertet av Düsseldorf. Det gamle rådhuset omgir den sydlige delen av torget, og har i over fire hundre år vært sete for Düsseldorfs bystyre.

Altstadt – Foto: Gaute Nordvik Altstadt
Gamlebyen eller Altstadt, som det heter på tysk, er en kvadratkilometer med en rekke underholdnings-, kunst- og kulturtilbud, shoppingmuligheter, restauranter, puber og andre utesteder i sentrum av Düsseldorf.

Düsseldorf bymuseum – Foto: Gaute Nordvik Düsseldorf bymuseum
Düsseldorf bymuseum (Stadtmuseum Düsseldorf) ligger i bydelen Carlstadt i sentrum av Düsseldorf. Museet er det eldste i Düsseldorf, og ligger i 1700-tallsbygningen Spee'sches Palais med det iøynefallende moderne tilbygget.

Operahuset i Düsseldorf – Foto: Gaute Nordvik Operahuset i Düsseldorf
Operahuset i Düsseldorf (Opernhaus Düsseldorf) ligger i sentrum av Düsseldorf, og er ett av to operahus hvor det holdes forestillinger av Deutsche Oper am Rhein. Det andre ligger i Duisburg, og de to operahusene har siden 1956 samarbeidet om sine forestillinger.

Schlossturm og Düsseldorf sjøfartsmuseum – Foto: Gaute Nordvik Schlossturm og Düsseldorf sjøfartsmuseum
Schlossturm er siste rest av slottet i Düsseldorf (Düsseldorfer Schloss). Det gjenværende tårnet ligger i gamlebyen, og inneholder i dag Düsseldorf sjøfartsmuseum.

4 populære guider

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2020
Følg oss på Facebook