Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Edinburgh » Hotell

Hotell Edinburgh

Annonse

Søk hotell

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Bo godt i Edinburgh

Finn hotell i Edinburgh i ulike prisklasser. Sjekk priser og lokalisering, og finn overnatting i den skotske storbyen i dag. Her finner du alt fra billige hoteller til luksushoteller. For å finne gode tilbud på hotell kan det lønne seg å sjekke priser blant hotellene som finnes i Edinburgh. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Edinburgh er en sjarmerende storby med hyggelige innbyggere.
Storbytur.no
Hotell Edinburgh

Den skotske hovedstaden er kjent for sin eldre arkitektur, der Edinburgh Castle er ett av høydepunktene i storbyen. Livlig uteliv sammen med byens shoppingmuligheter, underholdnings- og kulturtilbud er noe av det som gjør Edinburgh til en populær destinasjon for nordmenn. Legg gjerne din overnatting til de delene av storbyen du ønsker å tilbringe tid, som for eksempel langs utelivsgaten Rose Street eller Royal Mile, hovedgaten i gamlebyen.

Edinburgh: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Edinburgh kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den perioden du skal besøke Edinburgh, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller på fasiliteter du ønsker.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Edinburghs ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Hotellnære attraksjoner og deler av Skottlands hovedstad med et bra tilbud av hoteller

Edinburgh Castle ligger høyt og vakkert til i sentrum av byen.

National Museum of Scotland sine samlinger tar for seg skotske antikviteter, skotsk kultur og – historie samt utstillinger innen vitenskap, teknologi, verdenskulturer og naturhistorie.

Royal Mile er hovedgaten i gamlebyen. Gaten strekker seg fra Edinburgh Castle til Holyrood Palace, som er den offisielle residensen til den britiske monarken.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook