Storbytur.no Reiseguider Hoteller Pakkereiser Leiebiler Flybilletter Reisemagasin
Storbytur.no - Guider til din storbyferie Edinburgh

Hotell i Edinburgh

— søk og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Booking.com

Bo godt i Edinburgh

Finn hotell i Edinburgh i ulike prisklasser. Sjekk priser og lokalisering, og finn overnatting i den skotske storbyen i dag. Her finner du alt fra billige hoteller til luksushoteller. For å finne gode tilbud på hotell i Edinburgh kan det lønne seg å sjekke priser blant de 119 hotellene som finnes i Edinburgh. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Edinburgh er en sjarmerende storby med hyggelige innbyggere.
Storbytur.no
Hilton Edinburgh Carlton i EdinburghBildet er av Hilton Edinburgh Carlton i Old Town i Edinburgh.
Foto: Gaute Nordvik

Den skotske hovedstaden er kjent for sin eldre arkitektur, der Edinburgh Castle er ett av høydepunktene i storbyen. Livlig uteliv sammen med byens shoppingmuligheter, underholdnings- og kulturtilbud er noe av det som gjør Edinburgh til en populær destinasjon for nordmenn. Legg gjerne din overnatting til de delene av storbyen du ønsker å tilbringe tid, som for eksempel langs utelivsgaten Rose Street eller Royal Mile, hovedgaten i gamlebyen.

Edinburgh: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Edinburgh kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den perioden du skal besøke Edinburgh, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller på fasiliteter du ønsker.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Edinburghs ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Hotellnære attraksjoner og deler av Skottlands hovedstad med et bra tilbud av hoteller

Edinburgh Castle ligger høyt og vakkert til i sentrum av byen.

National Museum of Scotland sine samlinger tar for seg skotske antikviteter, skotsk kultur og – historie samt utstillinger innen vitenskap, teknologi, verdenskulturer og naturhistorie.

Royal Mile er hovedgaten i gamlebyen. Gaten strekker seg fra Edinburgh Castle til Holyrood Palace, som er den offisielle residensen til den britiske monarken.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2018
Følg oss på Facebook