Storbytur.no - Guider til din storbyferie Stockholm
Storbyferie » Stockholm » Storbyweekend

Storbyweekend til Stockholm

Stockholm er en flott storby å dra på weekendtur til. En storbyweekend til den svenske hovedstaden er et deilig avbrekk i hverdagen og byen kan by på det meste innen god mat og drikke, shopping, underholdningstilbud, utesteder og flotte severdigheter.

Gamla Stan - Foto: Gaute Nordvik Gamla Stan
Gamla Stan er gamlebyen i Stockholm, og består i hovedsak av øyen Stadsholmen og de omliggende småøyene Riddarholmen, Helgeandsholmen og Strømsborg.

Nationalmuseum i Stockholm- Foto: Gaute Nordvik Nationalmuseum
Nationalmuseum ligger flott til på Blasieholmen i det sentrale Stockholm. Museet inneholder eldre malerier, skulpturer, tegninger og grafikk samt kunstverk og design frem til i dag.

Stadshuset - Foto: Gaute Nordvik Stadshuset
Stadshuset er blant de mest kjente og mest fotograferte bygningene i Stockholm. Som byens rådhus er det vakre bygget kanskje det fremste symbolet på Sveriges hovedstad.

Stockholms slott - Foto: Gaute Nordvik Stockholms slott
Stockholms slott (Kungliga slottet) er den svenske monarkens offisielle residens. Stockholms slott ligger i den nordlige delen av Gamla Stan på øyen Stadsholmen.

Vasamuseet - Foto: Gaute Nordvik Vasamuseet
Vasamuseet er en av de største severdighetene og ett av de mest beøkte museer i Stockholm. På museet som ligger på øyen Djurgården, kan du se og få med deg mer informasjon om det myteomspunnede skipet Vasa.

5 populære guider

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2020
Følg oss på Facebook