Storbytur.no - Guider til din storbyferie Nice
Annonse

Hotell i Nice

— søk og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Annonse
Booking.com

Bo godt i Nice

Finn hotell i Nice i ulike prisklasser. Sjekk priser og lokalisering, og finn overnatting i den franske storbyen. Her finner du alt fra billige hoteller til luksushoteller. For å finne gode tilbud på hotell kan det lønne seg å sjekke priser blant de mer enn 160 hotellene som finnes i Nice. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Byens fordelaktige klima, kulturelle begivenheter, flotte attraksjoner og nærhet til populære turistdestinasjoner som Monaco, Cannes og St. Tropez samt de mange sjarmerende smålandsbyene i området, gjør at Nice rangerer i toppen blant nordmenns storbyfavoritter.
Storbytur.no
Hotell Nice

Den franske riviera-hovedstaden byr på et deilig klima, underholdning, kultur, shopping og attraksjoner. Legg gjerne overnattingen til et område du ønsker å tilbringe mye av storbyturen din. Hva med et hotell langs populære Promenade des Anglais eller ved vakre Place Masséna.

Nice: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Nice kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den perioden du skal besøke Nice, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller på fasiliteter du ønsker.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Nices ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Hotellnære attraksjoner og deler av den franske storbyen med et bra tilbud av hoteller

Den flotte bulevarden Promenade des Anglais strekker langs sjøsiden hele veien fra parken Albert I i øst til flyplassen i vest.

Place Masséna er et stort og vakkert torg i sentrum av Nice.

Havnen ligger flott til på østsiden av Chateau-høyden. Herfra kan du blant annet ta fergen til Corsica eller båten til Monaco.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2019
Følg oss på Facebook