Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Nice » Hotell

Hotell Nice

Annonse

Søk hotell

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Bo godt i Nice

Finn hotell i Nice og sjekk priser og lokalisering blant hotellene som finnes i den franske storbyen. Velg mellom alt fra billige hoteller til luksushoteller for din overnatting i Nice. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Hotell Nice
Byens fordelaktige klima, strandliv, kulturelle begivenheter, flotte attraksjoner og nærhet til populære turistdestinasjoner som Monaco, Cannes og St. Tropez samt de mange sjarmerende smålandsbyene i området, gjør at Nice rangerer i toppen blant nordmenns storbyfavoritter.
Storbytur.no

Nice: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Nice kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den aktuelle perioden, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller fasiliteter.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Nices ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Noen hotellnære attraksjoner

Promenade des Anglais strekker langs sjøsiden til Nice hele veien fra parken Albert I i øst til flyplassen i vest.

Blomstermarkedet ligger i gaten Cours Saleya nær Chateau-høyden. I tillegg til blomster i ulike farger og former og spennende dufter, finner du også boder som selger krydder, ulike håndarbeider, frukt og grønnsaker samt flere gatekunstnere.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook