Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Paris » Hotell

Hotell Paris

Annonse

Søk hotell

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Bo godt i Paris

Finn hotell i Paris og sjekk priser og lokalisering blant hoteller i den franske hovedstaden. Velg mellom alt fra billige hoteller til luksushoteller for din overnatting i Paris. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

I Paris er det kun fantasien som setter grenser for hva du kan finne på.
Storbytur.no
Hotell Paris

Paris har lenge vært et yndet reisemål for nordmenn, og det fine er at den ligger og venter kun to og en halv time unna med fly.

Her finner du et stort tilbud av overnattingsmuligheter, noe som kan gjøre det utfordrende å finne drømmestedet. Velger du et hotell som har fått høy poengscore fra tidligere gjester, så skal du være noenlunde trygg. Du kan bestille overnatting og flybilletter hver for seg eller du kan velge en pakkeløsning der hotell og fly til Paris bookes i samme slengen.

Paris: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Paris kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den aktuelle perioden, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller fasiliteter.
  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle hovedstadens ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Hotellnære attraksjoner

Champs-Élysées er en verdenskjent shoppinggate i sentrum. Avenyen strekker seg igjennom 8. arrondissement fra Place de la Concorde i øst til Triumfbuen i vest.

Notre-Dame er en vakker gotisk katedral beliggende på Ile de la Cité. Notre-Dame regnes som et av de flotteste eksemplene på Fransk-Gotisk arkitektur.

Sacré Coeur ligger godt synlig og vakkert til på høyden Montmartre.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook