Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Paris » Lærerik og artig guide til Paris for barn

Lærerik og artig guide til Paris for barn

12. mai 2015
Lærerik og artig guide til Paris for barn i Paris
  • Fakta


  • Paris for barn

  • Originaltittel: PARIS des enfants
  • Forfattere: Stéphanie Bioret, Hugues Bioret og Julie Godefroy
  • Illustrasjoner: Stéphanie Bioret og Julie Godefroy
  • Foto: Fotolia, iStock, Stéphanie og Hugues Bioret, Rémi Jouan og Nicolas Sanchez
  • Norsk tekst: Britt Schjøth-Iversen
  • Forlag: QlturRebus 2015

Guiden Paris for barn er et godt tips til deg som skal ta ungene med til Paris. Den er en smart kilde til informasjon og er lagt opp på en inspirerende måte.

Paris for barn inneholder korte og informative tekster om storbyens største attraksjoner, som Louvre, Eiffeltårnet, Triumfbuen og Notre-Dame. Visste du for eksempel at museet Louvre tidligere var et slott for franske konger? Eller at Triumfbuen har en moderne og mer enn dobbelt så stor utgave av seg selv i La Grande Arche i området la Défense, et stykke lengre vest i Paris?

Faktaopplysninger blandet med oppgaver gjør at guidens innhold blir lett tilgjengelig. Paris for barn blir dermed aldri kjedelig, heller litt utfordrende. Den gir sikkert mange barn inspirasjon til å ville vite mer om Paris, og guiden kan nok lære bort et og annet til den litt eldre garde også.

Barna kan ellers lære noen vanlige franske gloser og fraser, som ved de rette anledningene nok kan gjøre foreldre både måpende og stolte. Og selv om metroen i Paris kan virke vanskelig selv for de mest erfarne globetrottere, får man i Paris for barn en god forståelse av hvordan man kan ta seg frem i storbyen ved hjelp av tunnelbanesystemet. Her ligger alt til rette for å gi foreldrene en hjelpende hånd.

Shopping og god mat ser ut til å ha blitt like viktig for barn som for deres foreldre, og guiden inneholder sågar informasjon om de største varehusene og om populære søtsaker og franske retter.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook