Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Athen » Hotell

Hotell Athen

Annonse

Søk hotell

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Bo godt i Athen

Finn hotell i Athen og sjekk priser og lokalisering blant hotellene som finnes i den greske hovedstaden. Velg mellom alt fra billige hoteller til luksushoteller for din overnatting i Athen. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Hotell Athen
Athen er en storby med en historie som strekker seg mer enn tre tusen år tilbake i tid. Det var i Athen demokratiet ble født, og byens kulturelle utvikling dannet grunnlaget for den vestlige sivilisasjonen. I Athen finner du det kjente Akropolis, i tillegg til flere andre viktige historiske og arkeologiske monumenter.
Storbytur.no

Athen: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Athen kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den aktuelle perioden, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller fasiliteter.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Athens ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Noen hotellnære attraksjoner

Akropolis er ett av verdens viktigste monumenter og et symbol på gresk kultur og Athen.

Zevs-tempelet ligger sørøst for Akropolis, rett ved Hadrians bue. Det var Hadrian som fikk tempelet ferdigstilt i 129 e.Kr. etter at det hadde stått uferdig siden byggestarten i 515 f.Kr.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook