Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » København » Hotell

Hotell København

Annonse

Søk hotell

Finn hotell i København og sjekk priser og lokalisering blant hoteller og annen overnatting i den danske hovedstaden. Velg mellom alt fra billige hoteller til luksushoteller for din overnatting i København. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Pakk kofferten og reis til København

Bilde av Kongens Nytorv i København sentrum, nær Nyhavn - Hotell d'Angleterre til høyre Kongens Nytorv i København sentrum, nær Nyhavn - Hotell d'Angleterre til høyre

København er et populært sted for nordmenn å legge sin storbyferie til.

Vi nyter å sitte i Nyhavn med en kald pils og se menneskene spasere forbi.
Storbytur.no

Fra Norge er den danske hovedstaden kun en kort flytur unna de aller fleste større norske byer.

København byr på en rekke muligheter for å nyte livet, enten du er opptatt av god mat og drikke eller aktiviteter og underholdning.

Hotelltilbudet dekker også de aller fleste nordmenns behov, enten man er ute etter et billig hotell eller mer luksuriøse overnattingstilbud.

København ligger på øyen Sjælland i den nordøstlige delen av Danmark. Etter at Øresund-broen kom har storbyen blitt mer enn et naturlig sentrum for Danmark.

Hovedstaden er nå også et naturlig sentrum for Øresundsregionen hvor også Malmø i Sverige hører til. Mellom Malmö og København kan du i tillegg til å kjøre bil, ta toget, som kun bruker trettifem minutter på strekningen.

Noen spørsmål om hotell i København

Hvordan bestiller jeg hotell i København?

For å finne frem til rett hotell i København kan du velge ulike fremgangsmåter.

Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den aktuelle perioden, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller fasiliteter.

Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Københavns ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Hvordan er været i København?

København har et nord-europeisk klima preget av skiftende værforhold, så pakk med deg klær for varierende forhold. På grunn av Golfstrømmen er det noe varmere enn breddegraden skulle tilsi. Du kan sjekke været for de nærmeste dagene eller langtidsvarselet her.

Hvor skal du spise?

København har mange muligheter for en god matopplevelse. Hva med en bedre skalldyrmiddag eller kanin på Peder Oxe? Du finner noen gode restauranter her.

Hvilke populære attraksjoner bør jeg besøke?

Nyhavn er en av de flotteste havnene i Skandinavia og et populært sted både for Københavnere og turister.

Tivoli fornøyelsespark er den mest besøkte attraksjonen med over 4,5 millioner gjester hvert år.

Strøget er den lengste gågaten i Europa med et enormt utvalg av butikker, som gjør dette til et populært sted for nordmenn som elsker shopping.

Her finner du en oversikt over severdigheter og museer

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook