Storbytur.no - Guider til din storbyferie Kraków
Annonse

Hotell i Kraków

— søk og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Bo godt i Kraków

Finn hotell i Kraków i ulike prisklasser. Sjekk priser og lokalisering, og finn overnatting i den polske storbyen i dag. Her finner du alt fra billige hoteller til luksushoteller. For å finne gode tilbud på hotell kan det lønne seg å sjekke priser blant 152 hotellene som finnes i Kraków. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Storbyen som er tatt opp på UNESCOs verdensarvliste, er en av de flotteste og best bevarte kulturskattene i Europa.
Storbytur.no
Hotell Krakow

Den polske kulturhovedstaden har en godt bevart middelalderbebyggelse og en gamleby som kan ta pusten fra de fleste. Storbyen kan i tillegg til sine mange severdigheter og museer by på mange muligheter for de som er glad i shopping, og sammen med kultur- og underholdningstilbudet skulle det være noe å finne på for de aller fleste. Finn gjerne et hotell nær de delene av storbyen du ønsker å tilbringe tid, som for eksempel ved markedsplassen i gamlebyen eller i den tidligere jødiske bydelen Kazimierz.

Kraków: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Kraków kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den perioden du skal besøke Kraków, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller på fasiliteter du ønsker.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Krakóws ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Hotellnære attraksjoner og deler av den polske storbyen med et bra tilbud av hoteller

Wawel er en høyde i som ofte omtales som Polens svar på Akropolis i Athen.

Markedsplassen (Rynek Główny) ligger i gamlebyen, og er den største middelalder-markedsplassen i Europa med sine vel 40 000 kvadratmeter.

Kazimierz er en historisk bydel, som er kjent for det store jødiske samfunnet som eksisterte her fra 1300-tallet og frem til andre verdenskrigs Holocaust.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2019
Følg oss på Facebook