Storbytur.no - Guider til din storbyferie Wien
Storbyferie » Wien » Hotell
Annonse

Hotell i Wien

— søk og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Søk etter blant annet: Anbefalte hoteller, billige hoteller, luksushoteller og eksklusive hoteller

Bo godt i Wien

Finn hotell i Wien og sjekk priser og lokalisering blant hotellene som finnes i den østerrikske hovedstaden. Velg mellom alt fra billige hoteller til luksushoteller for din overnatting i Wien. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Hotell Wien
Wien er hovedstaden i Østerrike og en storby der bybildet er preget av flott arkitektur, sjarmerende gater og majestetiske palasser og slott.
Storbytur.no

Wien: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Wien kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den aktuelle perioden, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller fasiliteter.

  • Har du ikke bestemt deg for oppholdstidsrom, kan du hake av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå", og deretter sortere alle Wiens ulike hotell- og andre overnattingsmuligheter.

Noen hotellnære attraksjoner

Hofburg er et slott i sentrum av Wien, som er kjent for å ha huset noen av de mektigste personene i østerriksk historie som keiser Frans Josef I av Østerrike-Ungarn og hans ektefelle Elisabeth av Bayern (Sisi).

Prater fornøyelsespark er en liten del av et større parkområde med samme navn i bydelen Leopoldstadt i Wien. Fornøyelsesparken kan by på en mengde artige aktiviteter for både barn og voksne.

4 populære guider

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2020
Følg oss på Facebook