Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Wien » Museer

Museer i Wien

'

Her presenterer vi noen museer som er verd et besøk på en storbyferie til Wien.


Belvedere – Foto: Gaute Nordvik

Belvedere

Belvedere er et vakkert slottskompleks sørøst for sentrum av Wien. Området består av to palasser, et oransjeri og stall. Palassene er i barokk stil og ligger i hver sin ende av et vakkert parkområde, delt inn i nedre og øvre Belvedere.Hofburg – Foto: Gaute Nordvik

Hofburg

Hofburg er et slott i sentrum av Wien, som er kjent for å ha huset noen av de mektigste personene i østerriksk historie som keiser Frans Josef I av Østerrike-Ungarn og hans ektefelle Elisabeth av Bayern (Sisi).Museumskvarteret – Foto: Gaute Nordvik

Museumskvarteret

Museumskvarteret (MuseumsQuartier) i Wien er et svært område i ”Innere Stadt” med en rekke ulike utstillinger av moderne og samtidskunst.
Kunsthistorisk Museum i Wien – Foto: Gaute Nordvik

Kunsthistorisk Museum

Kunsthistorisk museum (Kunsthistorisches Museum) er et av verdens fremste kunstmuseer. I museet som ligger i sentrum av i Wien nær Hofburg kan du blant annet se verker av Caravaggio, Rubens, Rembrandt, Dürer og Van Eyck.
Naturhistorisk Museum i Wien – Foto: Gaute Nordvik

Naturhistorisk Museum

Naturhistorisk Museum (Naturhistorisches Museum) i Wien har en av de største naturhistoriske samlingene i verden.
Schönbrunn – Foto: Gaute Nordvik

Schönbrunn

Schönbrunn er et vakkert lystslott med flotte parkanlegg i Wien. Palasset er en av de største severdighetene i storbyen, og blant de viktigste kulturskattene i Østerrike.
Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook