Logo: Storbytur.no - Guider til din storbyferie
Storbyferie » Wien » Storbyweekend

Storbyweekend til Wien

Wien er en flott storby å dra på weekendtur til. En storbyweekend til den østerrikske storbyen er et deilig avbrekk i hverdagen og byen kan by på det meste innen god mat og drikke, shopping, underholdningstilbud, utesteder og flotte severdigheter.

Belvedere – Foto: Gaute Nordvik Belvedere
Belvedere er et vakkert slottskompleks sørøst for sentrum av Wien. Området består av to palasser, et oransjeri og stall. Palassene er i barokk stil og ligger i hver sin ende av et vakkert parkområde, delt inn i nedre og øvre Belvedere.

Hofburg – Foto: Gaute Nordvik Hofburg
Hofburg er et slott i sentrum av Wien, som er kjent for å ha huset noen av de mektigste personene i østerriksk historie som keiser Frans Josef I av Østerrike-Ungarn og hans ektefelle Elisabeth av Bayern (Sisi).

Museumskvarteret – Foto: Gaute Nordvik Museumskvarteret
Museumskvarteret (MuseumsQuartier) i Wien er et svært område i ”Innere Stadt” med en rekke ulike utstillinger av moderne og samtidskunst.

Prater fornøyelsespark i Wien – Foto: Gaute Nordvik Prater fornøyelsespark
Prater fornøyelsespark er en liten del av et større parkområde med samme navn i bydelen Leopoldstadt i Wien. Fornøyelsesparken kan by på en mengde artige aktiviteter for både barn og voksne.

Schönbrunn – Foto: Gaute Nordvik Schönbrunn
Schönbrunn er et vakkert lystslott med flotte parkanlegg i Wien. Palasset er en av de største severdighetene i storbyen, og blant de viktigste kulturskattene i Østerrike.

Stefansdomen – Foto: Gaute Nordvik Stefansdomen
Den vakre Stefansdomen (Stephansdom) er sete for erkebiskopen i Wien. Domkirken som ligger ved Stephansplatz i sentrum av den østerrikske hovedstaden, er vanskelig å unngå med sin imponerende størrelse og der det høyeste tårnet på 139 meter rager godt over omliggende bygninger.

Sitemap Om oss Kontakt oss Informasjonskapsler og personvern Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2023
Følg oss på Facebook